Christchurch
6 maart 2017 - Christchurch, Nieuw-Zeeland
Op onze laatste volle dag reizen we in ongeveer 3 uurtjes naar Christchurch. Weer een goed hotel..onze laatste van deze reis..no 18 dus!
Met de groep even via het park een stadswandeling gemaakt, waar de schade van de aardbeving van een aantal jaren geleden, nog steeds zichtbaar is.
Sonja en Robin deden nog een tramtour door de stad...Marga en Els nog even genieten op terras in de zon!
Met de hele groep gegeten als afsluiting van de reis. Morgen nog even hier en dan begint onze terugreis van zo'n 30 uur.
Zie de foto's in map Christchurch.
Het was een geweldige reis, hebben heel veel gezien en meegemaakt...we gaan nog lang nagenieten . Natuurlijk zijn we ook weer blij om alle thuisblijvers weer te zien!
Zie de foto's in map Christchurch.

Goeie reis terug.
Wel een triest gezicht. Jullie kunnen natuurlijk ook je laatste munten daar in het kerkenzakje gooien. Kan je meteen een kaarsje branden voor de terug reis.
Goede terugreis...en alvast welkom thuis
Eentje om nooit te vergeten.
Erg leuk om de verslagen te lezen en de prachtige foto's te zien!
Goede terugreis✈